Kuchařské nože

Firma Giesser je lídrem na trhu s kuchařskými noži, nabízející širokou škálu profesionálních kuchařských nožů, které jsou oceňovány jako jedny z nejlepších kuchařských nožů na trhu. Pokud hledáte profi a kvalitní nože pro kuchaře, Giesser je pro vás tou správnou volbou. Jejich pečlivě vytvořené sady nožů pro kuchaře splňují nejvyšší standardy kvality a jsou ideální volbou jak pro amatérské, tak profesionální kuchaře.
Pro udržení nožů v perfektním stavu Giesser nabízí i doplňky jako brousek na nože a brusné kameny na nože, které zajišťují, že vaše nože zůstanou trvale ostré. Pokud máte zájem o sadu nožů, navštivte naši stránku pro více informací a objevte, jak si můžete zvýšit svou kuchařskou dovednost s noži od firmy Giesser.

Nejprodávanější

11 položek celkem
Nůž kuchařský, černý, 20 cm, GIESSER
476 Kč
GI 8451P/20
Filetovací nůž Premium Cut - Spicy Orange, délka ostří 17 cm, GIESSER GI 1910/17 SO
Exkluzivní sada Premium Cut - Spicy Orange, GIESSER
8 719 Kč
GI 1999/3 SO
Exkluzivní sada Premium Cut - Thuja, GIESSER
9 811 Kč
GI 1999/3 TOL
Exkluzivní edice Premium Cut - Thuja, délka ostří 16 cm, GIESSER GI 1925WWR/16TOL
Nůž na uzeníny / nůž cukrářský, černý, 28 cm, GIESSER GI 7900P/28
Exkluzivní edice Premium Cut - Red Diamond, délka ostří 31 cm, GIESSER GI 1955/31 RD
Exkluzivní edice Premium Cut - Rocking Chefs, délka ostří 31 cm, GIESSER GI 1955/31 RC

Kuchařské nože jsou základním a nezbytným nástrojem každého kuchaře ať už v profesionální nebo v domácí kuchyni.

Základním nožem, který byste měli najít v každé kuchyni je dostatečně široký, který Vám umožní ukrojit jedním hladkým řezem plátek masa, steaku nebo dnes tolik oblíbeného carpaccia. Tyto kuchyňské nože jsou nabízeny v celé řadě provedení, které se liší délkou čepele (16 až 31 cm), různými provedeními střenky a způsobem výroby od nerezové oceli, přes oblíbená kovaná provedení až po exkluzivní řadu „PremiumCut“, kterou ocení milovníci toho nejkrásnějšího, co lze do kuchyně získat (samozřejmě až po kuchařce).

Dalším kuchařským nožem, který by měl následovat po tom velkém základním, by měl být středně velký nůž (je štíhlejší a kratší (délka čepele 15 – 20 cm). Takovým nožem můžete velmi dobře zpracovat jak zeleninu, tak s ním můžete třeba i filetovat, pokud k tomu nemáte speciální flexibilní filetovací nůž.

Třetím nožem, který najde své každodenní uplatnění v každé kuchyni je malý nůž, který má zpravidla délku čepele kolem 10 centimetrů. Takový nůž použijete všude tam, kde jsou ostatní nože příliš velké. Je to např. dočišťování zeleniny, začišťování masa od blan, proříznutí úzkého otvoru pro špikování apod.

Další nože v kuchyni potom rozšiřují základní nabídku použití o další činnosti a tuto práci dále usnadňují. Týká se to například krájení čerstvého pečiva s křehkou kůrkou (vždy nožem s vlnkovým ostřím), filetování pomocí speciálního flexibilního nože, vykosťování nožem speciálního tvaru, krájení sýrů nožem, který má speciální tvar a povrchovou úpravu apod. 

Ke každému noži doporučujeme „kamaráda“, který zajistí, aby Vaše nože byly stále ostré, a to v podobě ocílky, brusného kamene nebo ostřiče – ten může být elektrický nebo ruční.

Kuchyňské nože v nabídce jsou určeny pro všechny kategorie kuchařů od profesionálu po domácí kuchaře, své si najde i milovník grilování.

Pokud je zboží skladem a objednávku odešlete do 12 hodin, Váš nůž expedujeme ještě tentýž den. S výběrem vám rádi poradíme telefonicky, obraťte se na nás s jakýmkoliv dotazem. Všechny kuchyňské nože z našeho e-shopu jsou německé výroby, můžete se tak spolehnout na špičkovou kvalitu a servis.

Expresní odeslání zásilek
Expresní odeslání zásilek do ČR a SK
Odesíláme v den objednávky
Odborné poradenství
Odborné poradenství
Spolehněte se na naše zkušenosti
Profesionální vybavení do restaurací
Profesionální vybavení
na které se můžete spolehnout