Temperovací zařízení pro čokoládu, 1,5 litru

Zoom

Temperovací zařízení pro čokoládu, 1,5 litru

Kód: SC 255 250
SCHNEIDER
 
Dostupnost: do týdne

Přístroj je určen pro rozehřátí čokolády a její udržování v tekutém stavu. Zařízení je určené pro profesionální použití. Dobře izolovaný kryt přístroje z odolného plastu, nádoba na čokoládu (155 x 140 mm, výška 100 mm) o obsahu 1,5 litru a víko z nerezu. Regulace teploty do max. 60 °C, kontrolka činnosti topení.

Rozměr přístroje: 230 x 260 x 125 mm.

Napájení: 230 V.

Přístroj může být dodán i v dalších velikostech nebo s několika nádobami, nebo s fontánkou pro odběr čokolády. V případě poptávky jiného provedení se na nás, prosím, obraťte.

Napište recenzi zboží

Pro napsání recenze musíte být přihlášen(a).
Nikdo ještě nenapsal recenzi tohoto zboží.